Logo Fagersta Bluesförening FAGERSTA BLUESFÖRENING  

 

Blå toner i höstrusket

Föreningen höll åter igen ett Jam som blev lite extra på grund av en grupp som vi gärna upplever igen. Larsen Family Hour satte sin prägel på helgens Jam. Det var inte enkom blå toner denna afton, i sanningens namn så blev det mer av en historielektion i musik. Fleetwood Mac, The Band, Neil Young, SRV mfl avhandlade på ett säkert sätt som uppskattades å det bästa av de närvarande, närmare femtio personer kom för att njuta av musiken.

Fler instrument av de mer sällsynta sortena användes, då främst av Pudas, som kanske kan kallas kapellmästare denna afton. Melodica har vi tidigare inte sett i vår lokal, tolvsträngad akustisk hör heller inte till vanligheterna, mandolin i en bluesloka? steelgutiar! fränt, samt munspel och så naturligtvis en och annan "vanlig" gura. I helhet en underhållande och trevlig tillställning som vi gärna ser fler gånger hos oss.

Jag måste bara säga att ni som inte var där denna afton, ja, ni gick miste om något, men som jag tidigare insinuerade så ska vi försöka få dem att återkomma vid något tillfälle.

En mycket angenäm lördagskväll hos Fagersta Bluesförening.

 

 

JAMTIME

Den 11/11 klockan 18 00 slår vi åter igen upp portarna för vårt populära JAM. Vi får denna gång besök av Larsen Family Band featuring Winny, och emot detta ser vi fram mot mycket. Det är fyra personer som var och en av dem har gedigna musikaliska kvaliteter, både på sina instrument och sång. En varierad kompott av musik kommer det att bli, det jag tror mig veta är att det kommer att bli en Niel Young, kanske två, då både far och son Larsen dyrkar denna Kanadensiske musiker.

Vi kommer naturligtvis även att bjuda på en hel del jammare som kommer att närvara och bidra med spontanitet och glädje.

Så kära vänner missa inte denna musikaliska afton i vår blueslokal belägen på baksidan av Folket Hus, under B-salen.

PS: vi kommer att ha försäljning av läsk, kaffe, korv och annat tilltugg.

Välkomna önskar

Fagersta Bluesförening.

 

 

BLUES FRÅN BORLÄNGE

Äntligen så fick vi åter möjlighet att få hit Kjell Öhman med sina mannar i Öhman Band. Ni som tidigare hört Kjell så kanske det var med Green Light som besökte oss på en Bluesfestival för några år sedan på Eskiln. Då var det fullt bluesgung och en härlig energi som präglade dalabluesarna, så gå nu inte miste om detta när de nu kommer på vårt JAM den 12/11, en lördag, boka den redan nu. Det är ett begränsat antal platser så det gäller att vara ute i tid.

 

 

 

Snart Dax för Höst jam med avslutande av en Konsert med ett Tyskt band .  Blues from Kiel

den 24 oktober på logen vid Hembygdesgården 

Hjärtligt Välkomna Mvh Styrelsen 

 

 

Jam Bilder

 

Admin spekulerar

Hall of Fame

 Bli medlem 

 

 Karta 

 

 

Fagersta Bluesförening

 

Fagersta Bluesförening

Våra sponsorer

 Karta 

 Götis bar och kök 

 Karta 

ABF Logga fagersta kommun logga