Logo Fagersta Bluesförening FAGERSTA BLUESFÖRENING  

 

Tankar

 

 

Några tankar om Hall Of Fame

Hall of fame är en sida där vi uppvaktar de som kanske har betytt något för musiklivet i Fagersta på ett eller annat sätt. Det finns än så länge, och det kanske aldrig kommer att finnas kriterier för vad som krävs för att bli invald i Hall Of Fame, personen ska bara under en längre tid ha gjort något bra, något positivt för musiklivet i vår kära kommun.

De som hitintills är invalda i Hall Of Fame är personer som med sin delaktighet, passion och personligheter som bidragit till musiken, var och en på sitt sätt, jag tror att ni känner till dem väl, de behöver ingen närmare presentation för oss som i många år har bott och verkat i Fagersta. Dessa personer blev invalda postumt.

Det är inte bara styrelsen som avgör vem eller vilka som ska bli invalda, utan vem som helst kan lämna förslag på namn med en presentation av personen och dennes bidrag till musiklivet i Fagersta. I nästa fas tar styrelsen och sammanträder, tar upp frågan och överlägger i frågan.

Så tveka inte, om ni tycker att någon förtjänar att bli invald i Hall Of Fame så ge oss en liten vink om vem ni avser.

Med vänliga hälsningar 

Fagersta Blureförening

 

 

Hello musicloverscool

I am back, eller vad man nu ska säga. Ibland så tar det sin tid att hitta rätt med att administrera en hemsida, nu kan jag tacka någon form av högre makt för min, "unga" granne som har inblick i hur man gör, eller i alla fall så mycket insikt att han kan tänket, å det är mer än vad jag förmår i denna stund, men skam den som ger sig. Nu är det bara en vägg som skiljer mig från att bli en hyfsad admn, jag håller tummarna.

Hösten gör intrång i vår vardag, och då är det dags för blues. Höst är blues, admn anm. Vi ser fram mot den 10/9 då vi kör igång med vårt JAM igen. Det var ett tag sedan sist, men nu är det åter dags. Som huvudband kommer vi att gästas av Emil and the ecstatics, ett mycket trevligt och bra band som avslutar jamet. Innan dess så hoppas jag på att det infinner sig en hel del spelsugna musikanter.

 

Mer av mina tankar och spekulationer kommer lite senare.

Väl mött i vår blueslokal.

 

 

 

 

 

Admin spekulerar

Hall of Fame

 Bli medlem 

 

 Karta 

 

 

Fagersta Bluesförening

 

Fagersta Bluesförening

Våra sponsorer

 Karta 

 Götis bar och kök 

 Karta 

ABF Logga fagersta kommun logga