Logo Fagersta Bluesförening FAGERSTA BLUESFÖRENING  

 

Bluescafe

Så var det åter dags att ha ett litet mysigt bluescafe, den 12/3. Vi hoppas att ni kommer och deltar med er närvaro och tar del av det trevliga mingel som brukar uppstå under dessa söndagseftermiddagar.

Förhoppningsvis så kommer det folk som tagit med sig sina instrument för att få spela tillsammans och ha skoj, det brukar bli så.

Vi kommer även att han lite försäljning av kaffe läsk mm. Vi tar inga kort som betalning men det går bra att swischa och betala kontant.

Föreningen kommer att, innan vi öppnar portarna för allmänheten att ha ett styrelsemöte. Framförallt för att gå igenom det som kommer att hända nästa helg den 18/3 då vi har Hela Folkets Hus Gungar i år igen.

 

 

Hej alla kära blueslovers.

Så har vi åter igen haft ett bluescafe, å det är mysigt tycker vi som frekventerar dessa event. Vi var väl ett femtontal själar som samlades denna söndag och fikade, samtalade, spelade och sjöng, precis som det ska vara. Naturligtvis hoppades vi på att det skulle komma några till som gästade oss, men, det blir väl.

Trevligt var det att Far och son, Peter och Viktor Larsen kom och uppträdde med några låtar, de är duktiga de där killarna, de sa att de saknade Matilda, som då är dotter till Peter och syster till Viktor, hos skulle ha, enligt herrarna har höjt kvaliteten med sin stämsång. Vi hoppas alla att vi kan få ta del av det vad det lider.

Kaffet och läsken smakade bra samt tilltugget som Rosi så väl hade valt ut för dagen. Missa inte detta nästa gång.

Med vänliga hälsningar

Fagersta Bluesförening.

 

 

Akustiskt Blues Cafè

 

Hej alla kära bluesvänner. Jaha, nu är det snart dags igen för en lite gemytlig sammankomst igen, lite fika, lite musik, mycket mys, snack, umgänge, kärlek och kanske mycket mer.

Den 16/10 kl 14 30 slår vi åter igen upp portarna för vårt populära akustiska bluescafe. Lite speciellt blir det den här gången då vi har styrt och ställt lite i lokalen och gett den lite uppblusning.

Vi önskar alla välkomna att delta på sina egna villkor, om det så bara är för att fika och lyssna eller ta med ett eget instrument och delta i de musiklekar som i regel uppstår dessa söndagar.

Hur det nu än blir så ser vi med glädje fram mot att träffas under dessa omständigheter igen.

Hjärtligt välkomna önskar

Fagersta Blues Förening

 

 

Gå ut på en söndag?

Ja vi kanske siktar för högt när det gäller att få oss Fagerstabor ut på söndag, tänker någon, kanske? men inte vi. Det är några få gånger under året då vi anordnar ett bluescafe, för att träffas, för att spela. för att prata, för att fika, för att, ja va fan som helst, umgås.

Nu var det några söndagar sedan vi hade en höstpremiär på detta event, det kom inte så många själar denna dag. Det kan ha haft sin förklaring i det fina vädret, vad vet jag. Cafet öppnar ju redan klockan halv tre dessa gånger vi har det, och denna söndag gassade solen ordentligt.

Vi har på startsidan tiderna för kommande event, bla cafet. Det skulle vara trevligt att nu när höstmörkret börjar dra in över, samlas under trevliga omständigheter och mysa lite.

Vi brukar använda oss av akustiska intstrument. Konceptet var från början att vi bara skulle spela akustiskt, men nu har det tillkommit lite el för att vi ska kunna höras lite bättre. Det var några i början som påpekade att det var lite lågt, så nu har vi tillgodosett dessa önskemål. Men detta är inte hugget i sten, utan vi kan gärna spela uten el om det visar sig att någon önskar det.

Så kära vänner och blueslovers, rocklovers och vilka lovers ni än är, kom till oss när det händer något i musikväg så ska ni se hur coolt det är.

Med vänliga hälsningar

Admin

 

 

Ett alternativt söndagsnöje!

Våra bluescafen har den senaste tiden blivit en välbesökt tillställning. Många kommer och hälsar på oss med egna medtagna instrument, det kan röra sig från allt mellan gitarr och tvättbräda. Bluescafet utspelar sig hitintills alltid på söndagar, en gång i månaden, och då har vi även vårt månatliga styrelsemöte.

Vi har under tiden vi jamar akustiskt, vilket vi har gjort och ämnar fortsätta med, ibland tar vi dock fram en högtalare för sången mm, försäljning av kaffe, kakor och läsk mm.

Tiderna för cafet är i regel mellan kl 14 30-17 30.

Fagersta Bluesförening önskar alla hjärtligt välkomna.

 

Admin spekulerar

Hall of Fame

 Bli medlem 

 

 Karta 

 

 

Fagersta Bluesförening

 

Fagersta Bluesförening

Våra sponsorer

 Karta 

 Götis bar och kök 

 Karta 

ABF Logga fagersta kommun logga